top of page

Healing - transformation og selvudvikling

Jeg har mange klienter der spørger mig, om healing er noget, man bare gør én gang, engang imellem – eller om det er noget man gør flere gange.Min oplevelse er ofte, at når folk kommer til den første healing, så kommer der utrolig mange ord og budskaber til den person der ligger på briksen. Som om energierne bare har ventet på, at døren skulle blive åbnet, så de kan kommunikere, hjælpe og støtte.


Og det opleves ofte ganske vidunderligt og meget rørende for modtageren. Følelsen af at blive set og mødt i hjertet, præcis som man er og med alt hvad man indeholder. Også det tunge og det vi kan have svært ved at rumme selv. Men det er så smukt og fint, og kan give stof til eftertanke og inspiration til de næste skridt i livet.


Men det er ikke her, at den egentlig proces begynder. Den begynder først, når du for alvor vælger, at noget skal være anderledes. Når du tør være modig, tør være sårbar, tør kigge indad i dig selv.


Men mest af alt handler det om, at du skal turde vælge forandringen! At turde vælge gerne at ville noget andet for dig selv og i dit liv. At turde lytte til intuitionen, sjælen, den lille stemme indeni, der ved præcis, hvad der er det rigtige for dig. For så er alt muligt. Og så vil energierne på kærligste vis understøtte dig i din proces – der hvor du gerne vil hen.


For der er så utrolig meget kærlighed og støtte fra ’den anden side’, fra vores guider, vores sjælefamilie og andre højt vibrerende energier. Så stort et ønske om at hjælpe os. Og når du vælger det, vælger dig, så vil du få al den hjælp, du har brug for på din vej i livet.


Så mit svar er: healing vil altid være smukt, blidt og inspirerende og udviklende, uanset hvor du er i dit liv og hvor mange healinger du vælger at få.


Men hvis du for alvor ønsker at arbejde dybt i dig selv og skabe transformation i dit liv, så vil du gennem et healingsforløb få den stærkeste, blideste, kærligste og mest powerfulde hjælp på din rejse.


Hjælp til at se, bearbejde og slippe - samtidig med at du åbner for dit hjerte og visdommen fra din sjæl. Og mere og mere integrerer den del af dig, der er for evigt forbundet med stjernerne ✨❤️


Kærligst Katrine4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page