top of page
Kirke Stearinlys

Magisk Aften 

I samarbejde med dygtige og hjertevarme massør Hallur Jon Bluhme Sævarsson fra Saga Senses.

Vi inviterer dig til en magisk healingsaften, med meditation, klanghealing og healingsmassage.

En smuk aften, hvor vi mødes i en fin cirkel af lys, fred og kærlighed. Katrine og Jon samarbejder om at forene meditation, healing, klangbad og healingmassage til et højere plan.

Giv dig tid til ro og plads til at mærke dig selv og dit inderste og skab en dybere balance i krop, sind og sjæl – og på alle planer i dig selv.

Vi indleder med fælles kanaliseret healingsmeditation med fokus på hjertets energi (hjerteåbning og hjertevisdom). Og Katrine bader os derefter i de skønne toner fra krystalklangskålene. Samtidig vil Jon nænsomt og omsorgsfuldt give healende massage for alle der ønsker.

Der er mulighed for en kop the og snacks efterfølgende.

Under klanghealingen ligger du ned og bades af tonerne fra klangskåle lavet af krystal. Herigennem heales, afslappes og afbalanceres nervesystemet og dit eget selvregulerende system. Derudover arbejder tonerne fra klangskålene ind i det energetiske system. Den healende berøring aktiverer yderligere dit parasympatiske nervesystem (ro-hvile systemet) og forøger bl.a. dit oxytocin niveau (lykke- og afspændings-hormon, mm), som samlet giver en dejlig ekstra dimension af din healing, afspænding og velvære.

Hjerteligt velkommen til en magisk aften, vi glæder os til at være sammen med dig ♥️

Kærligst, Katrine og Jon

Magisk aften afholdes i SagaSenses lokaler på Bagsværdvej 72B, 2800 Kgs. Lyngby

NY DATO KOMMER SNAREST

 

Pris: 350 kr.

Ønsker I at booke os til et privat/lukket arrangement, i enten vores lokaler eller jeres egne - skriv en mail til lotushjerte@hotmail.com for pris og ledighed.

bottom of page