top of page

Hot Stone Healingsmassage

Blid og afslappende massageform med varme lavasten, der i samarbejde med healingen skaber et trygt og afslappende rum, hvor du bare skal tage imod, slappe af og give dig hen til healingsmassagen.

 

De dybe og blide massagestrøg kombineret med varmen fra de opvarmede sten og healingsenergien, hjælper dig hjem i dig selv. 

Behandlingen en meget blid måde at få kroppen med i healingsprocessen, så du nænsomt og blidt kan arbejde med at slippe og forløse blokeringer både fysisk,mentalt og energetisk.

Hot Stones healingsmassage er en meget blid, dyb og kraftfuld behandlingsform, der tillader dig at gå dybt ind i healingen - og integrere og arbejde med det, der kommer frem i dig under behandlingen. 

Hot Stones.jpg

Hvad er Hot Stone Healingsmassage

Hot Stone massage er en gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten placeres på kroppen og bruges til at massere kroppen, mens varmen stråler ud i kroppen og trænger ind i muskler, sener og led.

Gennem healingsmassagen kombineres healing med den blide og afslappende kropsmassage. Gennem massagen arbejdes der ind i nervesystemet, så det  afbalanceres og kroppen kan begynde at slippe i tillid og ro. Og energierne fra healingen kan arbejde ind i alle lag i systemet - kropsligt, følelsesmæssigt, mentalt og energetisk under behandlingen.

Varmebehandlingen er derudover særligt velegnet til bl.a. stress, muskelsmerter, gigt, depression og øget blodcirkulation.

Hvordan foregår det?

Under en Hot Stone Healingsmassage opvarmes lavastenene til en temperatur på mellem 45-58 grader.

 

Du smøres ind i olie (økologisk mandelolie), hvorefter du masseres over hele kroppen med de varme lavasten. Inkl. ansigt og hovedbundsmassage, hvis dette ønskes. 

Inden massagen vil jeg starte healingen og kalde på den åndelige verden, så energierne kan arbejde i dig under behandlingen.

 

Har du valgt en Deluxe behandling med kanaliseret healing, da vil behandlingen også afsluttes med en halv times kanaliseret healing (med budskaber), mens du stadig ligger i varmen efter behandlingen.

Tilbydes som:

* Hot Stone Healingsmassage, Luksus - fuld kropsbehandling med healing, 90 min.

*Hot Stone Healingsmassage, Deluxe - fuld kropsbehandling og 20-30 min. kanaliseret healing, 120 min.

BOOK HER

Hot Stones.jpg
bottom of page