top of page

Spirituel Healing

Hvad er spirituel healing?

 

Spirituel healing er en dyb og transformerende healingsform, inspireret af den healingsform der bruges i spiritist kirkerne i England, hvor healeren går i en dyb meditativ tilstand under healingen - en form for semi trance.

Da jeg allerede arbejder som kanaliseret healer, vil jeg bruge spirituel healing, som et supplement til den healingsform jeg allerede arbejder med.

 

Derved bliver behandlinger en kombination af den spirituelle healings meditative trancetilstand under dele af healingen, og den kanaliserede healing, som jeg allerede arbejder med.

 

Jeg bruger clairvoyancen og kanaliseringen både inden, under og efter healingen til at understøtte dig i din proces. Men en del af healingen vil være uden ord, således at der bliver endnu mere plads til at den åndelige verden kan træde endnu dybere ind i healingen.

 

Ofte vil du som klient også komme i en dyb healingstilstand under healingen.

 

Udfordringer der kunne arbejdes med i et forløb med spirituel healing kunne være:

  • Fysiske problemer

  • Traumer

  • Uhensigtsmæssige mønstre

  • Følelsesmæssige udfordringer

  • Depression, tristhed, modløshed

  • Relationelle udfordringer

  • Og meget meget andet..

Gennem et forløb med spirituel healing vil vi arbejde ind i den problemstilling eller udfordring, som du kommer med og gerne vil arbejde ind i. Typisk vil det gennem healingen vise sig, hvorfra problemet stammer, eller hvilke mønstre der er knyttet til den konkrete udfordring (det kan være tidligere relationelle mønstre, traumer eller endda knyttet til tidligere liv).

 

Gennem healingen vil der blive arbejdet dybt i dig, så du kan begynde at bearbejde og forløse de blokeringer i dig, der hindrer dig i at leve fuldt ud. Igennem healingen vil de gamle mønstre og blokeringer erstattes med nye mønstre og overbevisninger, et nyt energetisk grundlag i dig, som fører dig mod det liv du gerne vil leve.

En behandling varer ca. 75-90 min.

Forløb af 3 healinger, med ca. 2-3 uger imellem hver behandling.

 

Du kan forvente, at en dyb healings- og transformationsproces går i gang i dig under forløbet.

 

Pris for hele forløbet: 2400 kr.

 

Spirituel healing billede.jpg
bottom of page