top of page

Kanaliseret healing - Spirituel Healing - og Forløb

Kanaliseret healing

I min praksis arbejder jeg kanaliseret, dvs.at jeg stiller mig til rådighed for de energier, der vil igennem, og som

på kærligste vis understøtter lige præcis den proces, som netop du er i, når du kommer hos mig.

Ofte kommer der også budskaber igennem til dig under healingen.

Disse beskeder eller budskaber er fra dine guider eller andre spirituelle energier, der gerne vil støtte dig på din rejse ind i dig selv og i livet. Budskaberne vil ofte være budskaber, der taler ind i dit liv - barndom, traumer, tyngder og hvad du har med dig, som du er klar til at arbejde med og forløse i dig selv. Eller budskaber der styrker den rejse du er på i dig selv, spirituelt og i verden.

Spirituel healing

Som en del af mine behandlinger, arbejder jeg med Spirituel healing.

Spirituel healing er en dyb og transformerende healingsform, inspireret af den healingsform der bruges i spiritist kirkerne i England, hvor healeren går i en dyb meditativ tilstand under healingen - en form for semi trance.

Da jeg allerede arbejder som kanaliseret healer, vil jeg bruge spirituel healing, som et supplement til den healingsform jeg allerede arbejder med. Derved bliver behandlinger en kombination af den spirituelle healings meditative trancetilstand under dele af healingen, og den kanaliserede healing, som jeg allerede arbejder med.

Jeg bruger clairvoyance og kanalisering både inden, under og efter healingen til at understøtte dig i din proces. Men en del af healingen vil være uden ord, således at der bliver endnu mere plads til at den åndelige verden kan træde endnu dybere ind i healingen. Ofte vil du som klient også komme i en dyb healingstilstand under healingen.

Hvorfor et healingsforløb?

Hvis du gerne vil arbejde dybere i dig selv eller med en dybere problemstilling, udfordring eller tilstand i dig, anbefaler jeg et healingsforløb. Gennem et forløb vil du kunne arbejde dybere i dig selv og med din egen udviklingsproces, da der bliver mere plads og rum til at mærke, bearbejde og arbejde med det, der dukker op under healingen.

Udfordringer der kunne arbejdes med i et healingsforløb healing kunne være:

  • Fysiske problemer

  • Traumer

  • Uhensigtsmæssige mønstre

  • Følelsesmæssige udfordringer

  • Depression, tristhed, modløshed

  • Relationelle udfordringer

  • Og meget meget andet..

Gennem et healingforløb vil vi arbejde ind i den problemstilling eller udfordring, som du kommer med og gerne vil arbejde ind i. Typisk vil det gennem healingen vise sig, hvorfra problemet stammer, eller hvilke mønstre der er knyttet til den eller de konkrete udfordringer (det kan være tidligere relationelle mønstre, traumer eller endda knyttet til tidligere liv).

Gennem healingen vil der blive arbejdet dybt i dig, så du kan begynde at bearbejde og forløse de blokeringer i dig, der hindrer dig i at leve fuldt ud. Igennem healingen vil de gamle mønstre og blokeringer erstattes med nye mønstre og overbevisninger, et nyt energetisk grundlag i dig, som fører dig mod det liv du gerne vil leve.

En behandling varer ca. 90 min. - inkl. samtale

Forløb af 3 eller 5 behandlinger med ca. 2-3 uger imellem hver behandling.

Du kan forvente, at en dyb healings- og transformationsproces går i gang i dig under forløbet. Og at der undervejs kan komme 'udrensningssymptomer' (hovedpine, træthed, tristhed osv.), når du begynder at slippe gamle mønstre, stagneret energi osv. Dette er en helt normal del af processen, og betyder bare, at energierne arbejder i dig.

 

Spirituel healing billede.jpg
bottom of page