top of page
havet

BEHANDLINGER

Kanaliseret healing 850 kr. (90 min.)

Ved en healing kommer du hos mig. Vi starter med en indledende samtale, hvorefter du lægger dig på briksen og healingen går i gang. To healinger er aldrig ens - de kan være smukke og blide, eller intense hvis der renses ud i stagneret energi eller traumer. Uanset hvad opleves en healing altid som smuk, støttende og kommer fra et sted af ubetinget kærlighed. 

Lydhealing 850 kr. (90 min.)

Trænger du til ro i sjælen og sindet, og balance i kroppen og nervesystemet, er en lydhealing måske noget for dig. Healingen kanaliseres i tonerne fra de smukke krystal klangskåle, og du bliver badet i de skønneste energier. Enhver lydhealing er unik, da den er kanaliseret lige præcis til dig, og det du har brug for. Under healingen ligger du i dyb afslapning og bare tager imod.    

Fjernhealing 800 kr. (90 min.)

Har du ikke mulighed for at komme til mig fysisk, eller passer det dig bare bedre, kan healingen også foregå som fjernhealing. Ved en fjernhealing vil jeg ringe dig op på det aftalte tidspunkt. Vi starter med en samtale, hvorefter du lægger dig godt tilrette og healingen går i gang. Healingen kan enten være nærværende, så du kan høre min stemme undervejs. Eller vi kan samle op efterfølgende, når vi bagefter taler sammen.

Min erfaring er, at fjernhealing er mindst lige så effektivt, som en almindelig healing. 

Kombineret Lyd- og Kanaliseret healing 1050 kr. (120 min.)

Trænger du til selvomsorg og fordybelse, så er det måske en kombineret lyd- og kanaliseret healing du har brug for.Her vil du både modtage en kanaliseret healing, og du vil blive gennemstrømmet af tonerne fra krystalklangskålene, der arbejder i både de fysiske lag gennem klangenes healende vibrationer. Samtidig med at de højfrekvente energier arbejder med at skabe balance, forløse og åbne for dit højeste potentiale, som du er klar til i alle celler og på alle planer.

​En kombination af de to healingsformer er for dig, der har brug for at give dig selv selvomsorg og selvforkælelse, og et rum af afslapning og nærvær, samtidig med at du ønsker at arbejde i dybden med dig selv og din livsvej.

Børn - afbalancerende healing 350/450 kr. (30-60 min.)

Ved healing af børn afbalanceres deres energisystem, så de kommer mere i balance og står stærkere i sig selv. Der vil blive åbnet for kontakten til dele af deres sjæl eller højere selv, som kan guide dem på det ubevidste plan, således at de går den vej de skal og med den læring de har brug for i livet. 

Healing af børn kan foregå her i min praksis eller som fjernhealing. Kommer i fysisk her, bliver healingen formet efter barnets behov og lyst (samtale, ikke samtale, liggende, siddende osv.) i et trygt og fortroligt rum, hvor du som forældre kan være tilstede eller vente udenfor. Ved fjernhealing har jeg god erfaring med at gøre det, når barnet er faldet i søvn.

FORLØB: Det kan ofte være gavnligt at gå i et forløb, når du bliver healet. Ved køb af klippekort til 3 eller 5 sessioner sparer du 100-120 kr. pr. healing 

Læs også mere om mine forløb:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OBS: ER DU STUDERENDE ELLER UDEN INDKOMST,

FALDER PRISEN MED 150 KR.PR. BEHANDLING

bottom of page