top of page
rear-view-of-two-female-friends-camping-at-music-f-2023-11-27-05-32-10-utc.jpg

BEHANDLINGER

Healingsmassage: 500/700 kr. (90/120 min.) - intropris i aprilBook her

Blid og afslappende massageform med varme lavasten. De dybe og blide massagestrøg kombineret med varmen fra de opvarmede sten og healingsenergien er særligt velegnet til dig, der er stresset, ude af balance eller bare har brug for nærvær og omsorg. 

 

Hot Stone Healingsmassage - fuld kropsbehandling, 90 min. = 500 kr. 

Hot Stone Healingsmassage Deluxe - fuld kropsbehandling og kanaliseret healing, 120 min. = 700 kr.

Kanaliseret healing: 950 kr. (90 min.)Book her

Vi starter med en indledende samtale, hvorefter du lægger dig på briksen og healingen går i gang. To healinger er aldrig ens - de kan være smukke og blide, eller intense hvis der renses ud i stagneret energi eller traumer. Uanset hvad opleves en healing altid som smuk, støttende og kommer fra et sted af ubetinget kærlighed.

 

KLIPPEKORT - 3 KLIP = 2550 KR. (SPAR 300 KR.)

KLIPPEKORT 5 KLIP = 4000 (SPAR 750 KR.

 

Lydhealing: 950 kr. (90 min.)Book her

Trænger du til ro i sjælen og sindet, og balance i kroppen og nervesystemet, er en lydhealing måske noget for dig. Healingen kanaliseres i tonerne fra de smukke krystal klangskåle, og du bliver badet i de skønneste energier. Enhver lydhealing er unik, da den er kanaliseret lige præcis til dig, og det du har brug for. Under healingen ligger du i dyb afslapning og bare tager imod. 

KLIPPEKORT - 3 KLIP = 2550 KR. (SPAR 300 KR.)

KLIPPEKORT 5 KLIP = 4000 (SPAR 750 KR.)

Kombineret Lyd- og Kanaliseret healing 1200 kr. (120 min.)Book her

Trænger du til selvomsorg og fordybelse, så er det måske en kombineret lyd- og kanaliseret healing du har brug for. ​

​En kombination af de to healingsformer er for dig, der har brug for at give dig selv selvomsorg og selvforkælelse, og et rum af afslapning og nærvær, samtidig med at du ønsker at arbejde i dybden med dig selv og din livsvej. 

 

KLIPPEKORT - 3 KLIP = 3200 KR. (SPAR 400 KR.)

KLIPPEKORT 5 KLIP = 5100 (SPAR 900 KR.)

Fjernhealing 850 kr. (90 min.) Book her

Har du ikke mulighed for at komme til mig fysisk, eller passer det dig bare bedre, kan healingen også foregå som fjernhealing. 
Ved en fjernhealing vil jeg ringe dig op på det aftalte tidspunkt. Vi starter med en samtale, hvorefter du lægger dig godt tilrette og healingen går i gang. Healingen kan enten være nærværende, så du kan høre min stemme undervejs. Eller vi kan samle op efterfølgende, når vi bagefter taler sammen. 

KLIPPEKORT - 3 KLIP = 2250 KR. (SPAR 300 KR.)

KLIPPEKORT 5 KLIP = 3500 (SPAR 750 KR.)

Børn - afbalancerende healing 350/450 kr. (30/60 min.)Book her

Ved healing af børn afbalanceres deres energisystem, så de kommer mere i balance og står stærkere i sig selv. Der vil blive åbnet for kontakten til dele af deres sjæl eller højere selv, som kan guide dem på det ubevidste plan, således at de går den vej de skal og med den læring de har brug for i livet. 

Healing af børn kan foregå her i min praksis eller som fjernhealing. Kommer i fysisk her, bliver healingen formet efter barnets behov og lyst (samtale, ikke samtale, liggende, siddende osv.) i et trygt og fortroligt rum, hvor du som forældre kan være tilstede eller vente udenfor. Ved fjernhealing har jeg god erfaring med at gøre det, når barnet er faldet i søvn. 

bottom of page