top of page

Klanghealing

- med krystalklangskåle

En lydhealing er en healing, hvor du bades i tonerne fra klangskåle lavet af krystal. Tonerne fra klangskålene bærer energi med sig og forbinder sig med dit højeste energetiske potentiale, samtidig med at de arbejder sig ind i alle lag af din fysiske krop og i dine celler.

IMG_20220506_101616358_PORTRAIT.jpg

Krystalskålene har i sig selv en healende energi i deres frekvens, da de er lavet af 99 % kvarts krystal og tunet i 432 hertz, som svarer til den frekvens vores krop svinger med, når vi er i dyb afslapning. Hver skål er stemt i en tone i c-skalaen, og er i samklang med et af de 7 chakraer i vores energisystem. En lydhealing kan derfor være med til at heale, afslappe og afbalancere energisystemet, nervesystemet og vores eget selvregulerende system. 

En lydhealing er en utrolig blid behandlingsform, der går ind og afbalancerer, og stabiliserer systemet. Det er derfor særligt velegnet til dig, der lider af stress, udbrændthed, traumer og ubalancer. Og dig der ønsker at få hjælp til at finde ro og balance. 

Da jeg igennem tonerne kanaliserer de energier der vil igennem til lige præcis dig, vil du blive healet af både frekvenserne fra sangskålene, samtidig med at du heales af de smukke energier, der træder ind i healingen. En lydhealing opleves oftest som både meget blid og meget kraftfuld på samme tid. 

Er du i tvivl om, hvilken type healing der er den rette for dig, da booker du bare en tid og så finder vi sammen ud af, hvilken type healing, der er den rette for dig.

Ønsker du at booke en lydhealing til et event, kursus eller lignende - 

bottom of page