top of page
Social_Profile_Mirko.jpg

Healing betyder ’helbredelse’ og at 'gøre hel'. Som healer arbejder jeg ud fra et holistisk menneskesyn, hvor krop, psyke og sjæl ikke kan adskilles, men er en del af det hele, der er dig.

IMG_20230329_130436076_PORTRAIT.jpg

Healing bygger på den antagelse, at alt er energi. Energi kan stagnere, eller skabe tyngder og ubalancer, der bevidst eller ubevidst påvirker vores væren i verden. Disse ubalancer eller blokeringer i energisystemet kan komme til udtryk i sindet, kroppen, tankerne eller følelserne. Gennem healingen kan vi være med til at genskabe balancen, og få en højere kontakt til vores dybeste visdom gennem sjæls- og hjertekontakt.

I min praksis arbejder jeg kanaliseret, dvs.at jeg stiller mig til rådighed for de energier, der vil igennem, og som på kærligste vis understøtter lige præcis den proces, som netop du er i, når du kommer hos mig. Ofte kommer der også budskaber igennem til dig under healingen. Disse beskeder eller budskaber er fra dine guider eller andre spirituelle energier, der gerne vil støtte dig på din rejse ind i dig selv og i livet. 

To healinger vil aldrig være ens. Det kan føles roligt, afslappende og fredfyldt. Eller det kan være mere intenst, hvis der arbejdes ind i følelseslag, traumer, sorg eller andre tyngder eller blokeringer, der skal forløses. De fleste oplever dog healingen som en meget smuk og rørende oplevelse, uanset hvad der kommer igennem.  

Gennem healingen arbejdes der med, at du kan mærke en større ro, balance og nærvær i dig selv. Der arbejdes med at give slip på den tyngde, der forhindrer dig i at mærke dig selv og leve det liv, der er bedst for dig lige nu. Og i takt med at du slipper det, du ikke længere har brug for, åbnes der for kontakten til din sjæls potentiale, dit hjertes visdom, og din egen højere intuition der kan guide dig i livet.

Mit fornemste arbejde som healer består i at understøtte dig i din proces. Jeg er blot kanalen – men det er dig, der skaber forandringerne.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail. Du er også velkommen til at booke en tid, hvis du gerne vil prøve en behandling på egen krop, inden du beslutter dig for den videre proces. Så tager vi sammen en snak om, hvad du har brug for i dit liv lige nu - og om healing er det rigtige for dig.

bottom of page