top of page

Hjem til dig
online healingsforløb

222 kr. for hele forløbet

- live eller replay når det passer for dig.

Hjem til dig, online billede_edited.jpg

Forløbet er for dig, der har mistet fodfæstet i livet. Måske er du ramt af stress, sygdom, sorg, depression eller modløshed. Eller måske har du bare mistet lidt af dig selv i livet, og har brug for hjælp til at mærke dig selv og genfinde ro, balance og livsglæde.

I et stille og kærligt rum (gen)skaber vi kontakt til kroppen, hjertet og intuitionen, samt den dybere sjæls- og hjertekontakt i dig. Igennem forløbet arbejder vi med meditation, healing og øvelser, så du kærligt og nænsomt, langsomt guides tilbage til dig selv igen, genfinder balancen og mærker den indre ro i dig selv.

Du vil blive bedre til at mærke dig selv og din intuition, så du åbner dig for at lade dit hjerte, din sjæl og den åndelige verden guide dig i livet. 

Forløbet er opbygget omkring følgende temaer:

  • 1. modul: Stille væren og kontakt til den åndelige verden - gennem ro, kropsbevidsthed, meditation og healing med støtte fra den åndelige verden. Mærk dig selv, med alt hvad du kommer med. Og få hjælp til at mærke indre fred, indre kærlighed, indre lys og indre ro.

  • 2. modul:Traumehealling - at slippe blokeringer og gamle mønstre – gennem healingsmeditation og øvelser arbejder vi ind i den del af dig, der har brug for at slippe, så du kan genfinde balancen i dig. Her kan der arbejdes ind i nogle dybere lag i dig (barndom, indre barn, oplevelser og traumer). Så vær opmærksom på din egen indre tilstand før og efter denne forløbsgang.

  • 3. modul: Åbne for hjertecenteret og sjælsenergien – gennem healing og healingsmeditation arbejder vi med at åbne for din kontakt til den åndelige verden. Så du kan udvide dit hjertecenter og din egen sjælsbevidsthed. Din egen kerne af lys.

  • 4. modul: Manifestation og skabelse – hvordan skaber du selv, det liv du ønsker. Gennem healing, meditation og øvelser arbejder vi med den magiske skaberkraft, som vi alle har i os, gennem lys, glæde og taknemmelighed til livet.

  • Praktisk:

    • Live-datoer3/5, 17/5, 31/5, 14/6 - kl. 9.30-11.00 (kan ses live eller på replay)

    • Understøttende healinger, meditationer eller øvelser imellem onlinemøderne - til at støtte dig og din indre proces gennem forløbet.

 

De 4 online fredage kan du deltage i live eller på replay, som det passer bedst for dig. Og det samme med de mellemliggende healinger osv.

Forløbet foregår i en lukket facebookgruppe, hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål eller dele refleksioner undervejs i forløbet.

  • Pris: 222 kr. - tilmelding gyldig ved samtidig betaling til mobile pay: 40920180, eller ved overførsel til Nordea Bank: Reg. nr.: 0111, konto nr.: 6291163155. Du vil modtage link til den lukkede gruppe på Facebook efter tilmelding, hvorefter du har adgang til forløbet og de moduler, der allerede er lagt op..

Du kan starte og tilmelde dig forløbet, når det passer for dig. Det anbefales dog, at du  følger modulerne i den rækkefølge, forløbet kører. 

Kærligst Katrine

bottom of page