top of page

Hvad er healing - og hvorfor er det så smuk en måde at arbejde på?

Healing er at skabe balance. Balance i det hele menneske - og ikke bare i kroppen, tankerne eller følelserne. Men i det hele menneske, der er dig.


Mange af os har levet et liv, hvor vi ikke har været i kontakt med os selv. Men har kigget ud i verden på forældre, kærester, venner, kollegaer - for at se hvad vi tror der forventes af os, hvem vi skal være eller hvordan vi skal opføre os for at føle os gode nok.


Vi er der for andre, giver omsorg og kærlighed, men vi glemmer at mærke os selv - hvem vi er og skal være i verden for at være i balance med os selv. Måske lader vi livet gå for hurtigt. Måske har vi aldrig lært det.


Men ubalancer opstår, når vi ikke er i kontakt med os selv. Og bliver vi ved med det for længe, kan de begynde at komme til udtryk som fysiske eller psykiske manifestationer (sygdom, stress, tristhed, modløshed). Og vi kan måske mærke, at det er noget galt, men vi kan ikke mærke os selv nok til at vide, hvordan vi finder vejen tilbage.


Og det er her, at healingen på den blideste, smukkeste og stærkeste måde kan hjælpe.


Igennem healingen løsnes der for de ubalancer og blokeringer der sidder i dig. Den arbejder kropsligt, og den arbejder ind i de ubevidste mønstre, som du er klar til at se på og klar til at slippe.


Den hjælper dig til at mærke dig selv, dit hjerte og din sjæl, så du kan mærke, hvem du er. Den hjælper dig til at finde vejen, så du kan være lige præcis den, du skal være i verden.
2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Σχόλια


bottom of page