top of page

Rejsen tilbage til din sjæl

Som mennesker på jorden har vi alle oplevelser og relationer med os, der har skabt aftryk i vores liv og i vores system. Nogle af dem svære og tunge, som har hæmmet os i at udfolde os selv i livet. Og med dem følelser der er fortrængt eller ubearbejdet, fordi det har været for svært for os at rumme eller forholde os til dem, når de er opstået.


Et eksempel kan være traumatiske oplevelser, hvor det været for voldsomt for systemet, kroppen, at rumme. Den har gjort, hvad den kunne for at vi kunne overleve i situationen. Men har fortrængt følelserne, som en del af overlevelsen, og dermed den naturlige bearbejdning af dem i processen.


Det kan også være dele af os selv, som vi igennem livet har forsøgt at vise til verden og mennesker omkring os, hvor vi ikke er blevet mødt, eller vi har følt os forkerte. Og det har været med til at skabe negative overbevisninger i os selv, og i vores tanke og handlemønstre, som ikke har været hensigtsmæssige, men som vi har etableret for at overleve i den virkelighed, vi var en del af.


Og når vi ikke formår at bearbejde følelser og reaktioner, kan de lagres de som fastlåsthed i vores krop og i vores system, energetiske blokeringer, eller som fortrængning af dele af os selv.


Men når du gennem healingens begynder at bearbejde og slippe gamle sår og mønstre – og de følelser og overbevisninger, der er forbundet til dem – og møde dem i ubetinget kærlighed, da vil dit energifelt begynde at udvide sig i lys og kærlighed.


Og de dele af dig, der er blevet skubbet væk eller låst i traumerne, vil begynde at komme tilsyne, så du kan integrere dem i dig igen. Elementer som kærlighed, værdighed, livsglæde, tillid og lethed vil begynde at få plads i dig.


Din sjæl vil begynde rejsen hjem i dig selv, din krop, dine tanker og dine følelser. Og du vil begynde at mærke dig selv, så du kan leve et liv i overensstemmelse med den du er – helt ind i sjælen.


Og det er i sandhed både smukt og selvkærligt, når sjælen begynder rejsen hjem til dig selv igen ✨❤️


Kærligst Katrine


Har du lyst til at prøve healing på egen krop, så får du stadig 20% på en behandling, kursus, workshop eller klippekort, når du tilmelder dig nyhedsbrevet


6 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page