top of page

Når livet føles svært...men det handler ikke om dig

Som jeg tidligere har skrevet om, så har jeg, ligesom mange andre, været igennem et stormvejr hen over sommeren og månederne efter. En massiv udrensning af energi på jorden, omkring os og i os selv


Energetisk kan det være svært at være menneske, når der sker så store udrensninger. Vi mærker måske en ubalance, en kedafdethed, en sorg, en uro. Det kan komme til udtryk på rigtig mange måder.


Og rigtig mange gør som jeg - begynder at kigge indad for at finde ud af, hvad det handler om: “hvad gør jeg forkert?”, “ hvorfor er jeg ked af det?”, “hvorfor kan jeg ikke finde ud af det?” - “hvad er der galt med mig?”.


Når vi har det sådan, kan det selvfølgelig handle om vores egne indre processer, som vi er igang med at bearbejde og forløse.


Men det er ikke altid, at det du mærker, handler om din egen proces. For ofte bruges du også som kanal for et større energetisk arbejde på jorden.


Og det er der rigtig mange, der ikke er bevidste om. Og derfor vender vi det indad, bliver selvkritiske og måske endda også selvdestruktive.


Men som lysarbejdere bliver vi brugt til at rense jorden og menneskeheden på et langt større plan, end vi overhovedet forstår og begriber.


Og måske er det ikke meningen at vi skal begribe det hele - for vores sjæl ved helt præcist, hvad vi har sagt ja til og hvad vores rejse er i livet.


Og noget af det løftes ind i vores bevidsthed som små brikker efterhånden som livet skrider frem. Og resten forbliver i det ubevidste, fordi vi endnu ikke har bevidsthed til at begribe storheden i det endnu.


Måske i næste liv, eller næste igen - hvis vores sjæl altså vælger at inkarnere endnu en runde på dette smukke, vanvittige sted i universet kaldet Jorden.


Men indimellem når livet føles tungt og svært. Eller du føler dig trist eller træt uden nogen grund. Så slå tankerne fra og giv dig selv en masse omsorg. Put dig i et tæppe op sofaen og tillad dig selv bare at være.


Vær taknemmelig for dig selv, og det arbejde lige præcis din sjæl har sagt ja til at gøre for at jorden kan blive endnu smukkere, endnu mere lysende og endnu mere fyldt med kærlighed. Og vid, at ikke alt handler om dig! ❤️


💙✨💙✨💙✨💙✨💙1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page