top of page

Kroppen er det reneste fysiske udtryk for den universelle kærlighed

Enstor transformationsproces er i gang på jorden – og i os mennesker.


Og der længe været en opmærksomhed imod, at vi skal træffe valg ud fra hjertet. Gå vores egen vej. Og være bevidste om de valg vi træffer, og hvor vi placerer og henter vores energi.


Forleden aften havde jeg den fineste healingsaften med en gruppe smukke kvinder. Et af budskaberne under healingen var et budskab om at øge bevidstheden omkring vores krop.


Og ikke bare kroppen, men at vi begynder at vende blikket mere indad og bliver mere bevidste om, i hvor høj grad vi selv skaber vores krop igennem de energetiske impulser vi sender til os selv – gennem vores tanker, følelser og mønstre.


Rigtig mange af os lever stadig i en adskillelse mellem krop og sjæl. Vi stræber mod højere bevidsthed, kontakt med vores sjæl og vores hjerte. Vi forbinder os dybt med Gaia og jordens energi.


Og alligevel er der mange af de 90 % ubevidste mønstre, som vi er styret af, der fortsat er skabt af gamle mønstre af frygt, utryghed, angst for ikke at være tilstrækkelige, forkerte eller ikke gode nok. Og vi kommer til at projicere det over på kroppen som værende forkert, ikke se rigtig ud´, bebrejdelser over smerter eller sygdom.


Men kroppen er livets mirakel. Uden kroppen kunne vi ikke have den her oplevelse som sjæle inkarneret på denne smukke jord. Og det er vigtigt, at vi begynder at forstå kroppen som sådan: at den er magisk.


Så derfor, i denne tid og denne transformationsproces der sker i os og på jorden lige nu, vær da opmærksom på – ikke blot hvor du bruger din energi i den ydre verden. Men i lige så høj grad hvilken energi du skaber med i din indre verden.


For først når vi forstår livets mirakel og universets kærlighed, som den er udfoldet gennem vores krop, først da kan vi stå helt rent i os selv. Og først da kan vi smelte sammen på alle planer og i sandhed lyse i hele vores væsen.


For kroppen er det reneste fysiske udtryk på jorden af den højeste kærligheds frekvens fra universet. Den er lige så ren og smuk som vores hjerte. Som vores sjæl. Som universet selv.


Så ær den og elsk den! Og byg den op med energetiske byggesten af taknemmelighed og kærlighed 💙


Kærligst Katrine


2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page