top of page

Du er så utrolig smuk, præcis som du er!

DU er noget særligt. Noget særligt, smukt og unikt, som jorden og andre mennesker har brug for.Og det er derfor, at du har valgt at komme hertil med lige præcis din sjæl, dit hjerte, din energi og din skønhed.


Tiden lige nu kalder på transformation og kærlighed. Selvkærlighed. Vi åbner vores hjerter, renser ud i det gamle og giver slip på det, vi ikke mere skal bruge. Vi åbner og ekspanderer vores hjerteenergi ud i verden og ud i livet, men samtidig er det også en ekspansion indad - ind i vores egen selvkærlighed.


For du forstår nu, hvor vigtigt det er, at DU fylder DIG op i dit inderste med den uendelige kilde af universel kærlighed, for at du kan stråle i verden med lige præcis dit lys. Være den bedste du kan, den smukkeste du kan og bringe lige præcis din visdom til jorden og til dem, der har brug for at blive inspireret af lige præcis dig og dit væsen.


Så vær i verden i dag med dit lys, dit væsen og din kærlighed. Og vid at det er nok! Intet andet behøves, for du er så utrolig smuk, præcis som du er 💙


1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page