top of page

Alkymisten

Alkymi er praktiseret i mange kulturer igennem tiden. Det er nok mest kendt for ønsket om at skabe guld ved kemiske eksperimenter, men betragtes også som en åndelig spirituel læring.Igennem de sidste måneder er alkymi og alkymist et ord, der er optrådt flere gange under mine healinger. Og flere klienter er blevet opfordret til at søge og udvikle deres indre alkymist, deres indre magiker.


Alkymisten i dag handler ikke om at lave guld, eller opnå guddommelig perfektion. Alkymi i dag handler om, at vi skal begynde at forstå, at alt er energi. At vi er energi. Og at vi, som mennesker, har mulighed for at transformere og skabe energi – både i os selv og på jorden.


Vores energisystem er skabt igennem det liv vi har levet, de oplevelser vi har haft. Smukke oplevelser, traumer, relationer, opvækst osv. Alt sammen energi der sætter spor i os og kommer til udtryk gennem vores følelser, livsopfattelser, tankemønstre, reaktioner i nervesystemet m.m.


Netop nu er der ved at ske et massivt skred i den måde vi opfatter os selv på. Vi er ved at opdage, at vi selv er alkymisten, der kan omdanne, transformere – og ikke mindst skabe energi. Vi har evnen til at forløse vores indre energetiske blokeringer med lys og kærlighed. Til at skabe den indre verden vi ønsker - og derved også vores ydre verden.


Vi er ikke offer for de omstændigheder livet har budt os, men bestemmer selv, hvem vi er og gerne vil være. Også det vi ikke troede var muligt.


Vi begynder at forstå, at vi har evnen til at vække vores indre magiker og vores egen skaberkraft. En powerfuld transformationsproces som er i gang hos os alle, hos mig og hos dig – og på jorden.


2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page