top of page

Kommende datoer:

17/9: Workshop

8/10: Heldagsworkshop

10/11: Healingsaften

21/12: Healingsaften - vintersolhverv og energiskifte

Læs mere om de enkelte begivenheder under billedet

334913533_530586479146838_2305599728171450037_n_edited.jpg
* Søn. d. 17/9- Workshop (13.30-17.00)

Mærker du også, at det indimellem kan være svært at holde balancen og finde den indre glæde og ro. Og har du brug for redskaber til at mærke dig selv og fylde dig med lys og ro, når livet bliver tungt eller svært? Så kom med til denne smukke healingsworkshop, hvor du gennem meditation, healing, kommer i kontakt med dig selv og dit inderste. På workshoppen arbejder vi i dybden med at mærke den indre kerne af lys og kærlighed, samtidig med at vi åbner for hjertekontakt og sjælsvisdom. Vi åbner for englenes healende energi og lader os fylde af lys og kærlighed. Da vi arbejder med healing, vil workshoppen blive en dyb, rørende og smuk rejse ind i dig selv. Vi afrunder dagen med en liggende klanghealing, hvor du integrerer eftermiddagens indtryk og erfaringer i både krop, sind og sjæl igennem klangenes healende toner og frekvenser. Der kræves ingen særlige forudsætninger, alle er velkomne. Søndag d. 17/9-23 kl. 13:30-17.00 Daltoftevej 10A, 2860 Søborg Pris: 450 kr. Der vil blive serveret kaffe, the og snacks i pauserne. Obs. der er stejle trapper i huset og ikke nogen elevator.

* Søn. d. 8/10 - Heldagsworkshop (10.00-17.00)

Krystallin energi, kvantehealing, bevidsthed, sjæl og hjerteenergi. Hvad er bevidsthed? Hvordan kan vi betragte alt som energi, og hvordan omsætter vi det til viden, som vi kan bruge i livet? Og hvad er sammenhængen mellem hjertet og hjernen, energi og bevidsthed for det liv vi lever og skaber for os selv? På denne workshop arbejder vi dybt med stærke energier og højt vibrerende frekvenser. Du vil få viden om den krystalline del af energikroppen, lysaktivering og transcendens til kvantumfeltet, som vi arbejder aktivt med på workshoppen. Du vil få viden om og lære hvordan du energetisk og bevidsthedsmæssigt kan arbejde hjernen og hjertet - og herigennem skabe ro og balance, så du kan skabe og tiltrække den transformation du ønsker i livet. Igennem dagen vil du arbejde med engle og stjerneenergier og du vil træne dig selv som healer og kanal. Daltoftevej 10A, 2860 Søborg Pris. 750 kr. Der serveres kaffe, the og snacks i løbet af dagen - medbring selv frokost. Obs. der er stejle trapper i huset og ikke nogen elevator.

* Fre. d. 10/11: Healingsaften (19.00-20.30)

Hvis du trænger til ro og fordybelse, og plads til at mærke dig selv og dit inderste, så kom med til denne smukke healingsaften med meditation og klanghealing, som hjælper til at bringe balance i krop, sind og sjæl – og på alle planer i dig selv. Vi indleder med en fælles guidet meditationshealing, hvor vi åbner os for det, der måtte komme – heriblandt aktivering af hjertechakraet, som det naturlige udgangspunkt hvorudfra vi kan leve et liv i balance, nærvær og kærlighed. Bagefter gennemstrømmes vi af tonerne fra krystalklangskålene, der arbejder i både de fysiske lag gennem klangenes healende vibrationer, imens vi forbinder os med den højeste frekvens af taknemmelighed og kærlighed, som vi hver især er klar til, i alle celler og på alle planer. Selve healingen afsluttes kl. 20.30. Der vil være mulighed for en kop the og snack bagefter, for dem der har lyst. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. I kærlighed og lys, Katrine Fredag d. 10/11-23 kl. 19.00-20.30 (kom i god tid) Daltoftevej 10A, 2860 Søborg Pris: 250 kr. Obs. Der er stejle trapper i huset - og ikke nogen elevator.

* Tors. d. 21/12: Healingsaften - vintersolhverv (18.30-20.30)

Vintersolhverv, fordybelse og energiskifte Hvis du trænger til ro og fordybelse, og plads til at mærke dig selv og dit inderste, så kom med til denne smukke healingsaften med meditation og klanghealing, som hjælper til at bringe balance i krop, sind og sjæl – og på alle planer i dig selv. Vi indleder med en fælles guidet meditationshealing, hvor vi åbner os for det, der måtte komme – heriblandt aktivering af hjertechakraet, som det naturlige udgangspunkt hvorudfra vi kan leve et liv i balance, nærvær og kærlighed. Bagefter gennemstrømmes vi af tonerne fra krystalklangskålene, der arbejder i både de fysiske lag gennem klangenes healende vibrationer, imens vi forbinder os med den højeste frekvens af taknemmelighed og kærlighed, som vi hver især er klar til, i alle celler og på alle planer. Selve healingen afsluttes kl. 20.30. Der vil være mulighed for en kop the og snack bagefter, for dem der har lyst. Da vi nærmer os vintersolhverv, vil vi på denne aften fordybe os særligt i det energetiske skifte, der sker omkring os og i os. Tid til nærvær, selvrefleksion og fordybelse kalder. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. I kærlighed og lys, Katrine Torsdag d. 21/12-23 kl. 18.30-20.30 (kom i god tid) Daltoftevej 10A, 2860 Søborg Pris: 250 kr. Obs. Der er stejle trapper i huset - og ikke nogen elevator.

bottom of page